La Pajarita Nederland
voor al uw La Pajarita's verfproducten, alleen voor B2B

Welkom bij de vernieuwde  B2B site van La Pajarita Nederland.La Pajarita is een hoogwaardig merk van o.a. (hobby) verf en hobby-producten uit Spanje, die ook zijn opmars heeft gemaakt naar de Benelux. La Pajarita is o.a. bekend van de Transfer Marker, door Karin Joan veelal gebruikt in haar "Makerisme" projecten. 

Zij leveren een decoratie-lijn met o.a. de La Pajarita reukarme, sneldrogende krijtverf met hoge concentratie pigmenten. Maar La Pajarita heeft ook een prachte kunst-lijn, de Chroma Color... een prachtige serie acrylverf, hoog in pigment.  

La Pajarita Nederland regelt de inkoop voor retailers en ateliers tegen de door de fabrikant vastgestelde inkoopprijzen. Dat scheelt u een hoop aan verzendkosten vanuit Spanje! Heeft u interesse om de La Pajarita producten in uw winkel te verkopen of te gebruiken in uw atelier en staat u nog niet bij ons ingeschreven, klik dan op onderstaande link om u aan te melden.

INSCHRIJFFORMULIER RETAILER B2B

(U wordt doorgelinkt naar de website van SissArt, deze website is de Art & Supplies website van Bianca Burgers. Zij regelt ook de inkoop voor het gehele assortiment van La Pajarita aan B2B in Nederland en België) 

Na goedkeuring ontvangt u een link voor uw inkopen.


Voor de producten verwijzen wij u naar de La Pajarita Catalogus.

Hoe wij precies te werk gaan kunt u lezen op de pagina "bestellen & levering".  Wij adviseren u deze pagina eerst aandachtig door te lezen, voordat u uw bestelling plaatst. 


Bestaande retailers kunnen deze link gebruiken voor bestellingen, u dient zich eerst aan te melden op uw account, alvorens u uw bestelling kunt plaatsen.  


Voor verdere vragen of informatie kunt u ons bereiken via info@lapajarita-nederland.nl